Mån-Tors 07.00-16.30 Fre 07.00-15.00

Alltid samma goda service & reparation oavsett bilmärke, snöskoter, ATV & lätt lastbil upp till 3,5 ton.
Nipan 173, 881 52 Sollefteå Vägbeskrivning

OmOss

ETEK Fordonsservice AB

Om ETEK Fordonsservice

ETEK Fordonsservice är belägen i centrala Sollefteå.
Klicka här för vägbeskrivning.

ETEK Fordonsservice AB startades av Mattias Eriksson i Januari 2018. Verksamheten bedrevs då i en verkstad på 100 kvm hemma på gården i Forsmo.

I Augusti 2020 flyttades verksamheten till Nipan-området i Sollefteå. Idag är verkstaden 600 kvm stor och rymmer bland annat 5 stycken billyftar, modern fyrhjulsmätare samt däckmaskiner.

Utöver service och reparationer av personbilar och husbilar erbjuder vi också service och reparationer av snöskotrar samt ATV och UTV. Vi har också försäljning av däck och fälg samt montering och balansering av däck på fälg.

Kuriosa: ETEK Fordonsservice AB är en förkortning av Erikssons Tekniska Fordonsservice AB.

Samarbeten och ackrediteringar 

Vi har ett samarbete med Mekonomen som Mekonomen Bilverkstad vilket innebär att vi kan erbjuda bra reservdelar till bra priser och bra kvalitet.

Vi är också en ”Godkänd bilverkstad” vilket innebär att vi jobbar enligt våra branchorganisationernas riktlinjer och har årlig extern revision för att säkerställa att vi utför fackmannamässiga reparationer med bra kvalitet samt bedriver verksamheten ur ett bra miljö- och arbetsmiljöperspektiv.

Vi är Swedac Ackrediterad
Det innebär att när en bil får anmärkningar i bilbesiktningens protokoll eller i en rapport från polisens flygande inspektion måste bilen ofta ombesiktigas.

En ackrediterad verkstad kan efter reparation och kontroll av samtliga brister som noterats vid besiktningstillfället intyga direkt till vägtrafikregistret att bristerna är åtgärdade.

Möt vår personal

Mattias Eriksson
Verkstadschef

Emil Eriksson
Mekaniker

Mikael Bohlin
Mekaniker

Jonas Englund
Mekaniker

Alva Hammar
Kundmottagare

ETEK Fordonsserice AB
Nipan 173
881 52 Sollefteå
Vägbeskrivning

Öppettider
Mån-Tors 07.00-16.30
Fre 07.00-15.00